Tjenesteavdelingen

(Oppdatert: 16.05.2020)

Landbruk Nordvest består også av en tjenesteavdeling med rot i Norske Landbrukstjenester (NLT). I prinsippet fungerer vår virksomhet som et vanlig vikarbyrå hvor vi ansetter og leier ut arbeidskraft til bønder, samt tilbyr andre tjenester som for eksempel klauvskjæring.

Vi kan leie ut arbeidskraft til andre oppdrag utenom landbruket også. For eksempel skogsrydding, maling, hage- og parkoppdrag og lignende. Det meste av personellet er rekruttert fra landbruket og bygdene. Her finnes det mye kompetanse og allsidig arbeidserfaring. Vi tilbyr rimelig administrasjon, gode forsikringsordninger og rettigheter for alle arbeidstakere.

 

Landbruk Nordvest tar arbeidsgiveransvaret

For bedrifter vil det å leie inn en medarbeider være en smart og kostnadseffektiv løsning på et midlertidig bemanningsbehov av kortere eller lengre varighet.

Landbruk Nordvest har arbeidsgiveransvaret for medarbeideren i hele leieperioden. Din bedrift betaler bare for utført timer. Det vil si at vi tar oss av alt som har å gjøre med lønn, feriepenger, arbeidsgiveravgift, forsikringer og pensjonsordninger.

 

Litt mer om ordningen finner du i høyre meny. Ønsker du mer informasjon kan du se tjenesteavdelingens nettside, eller ring oss på 46424400.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.