Grovfôrformidling

11.07.2018 (Oppdatert: 07.05.2019) Nina Iren Ugelvik

Annonseringen gjelder for ulike fôrtyper av grovfôr. Ønsker du å kjøpe/selge halm og er medlem i Felleskjøpet, kan det være lurt å nytte deres halmformidlingstjeneste og.

Grovfôr til salgs

Type Mengde Annet Dato Navn Sted Kontakt
             
             

 

Grovfôr ønskes kjøpt

Type Mengde Annet Dato Navn Sted Kontakt
             
             
             

 

Har du problem med å se tabellene, prøv via PC ettersom tabellene har en tendens med å ikke fungere optimalt på mobil og nettbrett.

Vi tilbyr nå gratis fôrformidling.

Har du for mye fôr og ønsker å selge eller vil registrere ønske om kjøp kan du ta kontakt med enten;

 

 

Meld gjerne i fra om du har fått solgt/kjøpt fôr så vi kan fjerne annonsen i etterkant. Ta og gjerne i bruk vår kalkulator for prissetting av rundballene. Selv om det ikke er satt som krav, er det til fordel om selger har tatt fôranalyse av fôret for å kunne verdsette produktet mest korrekt.

 

Landbruk Nordvest formidler kun kontakt mellom kjøper og selger og er ikke ansvarlig for noe del av kjøpet som blir avtalt direkte mellom kjøper og selger. Det er selger som er ansvarlig for at all informasjon om produktet er rett. Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.