Personvern i Landbruk Nordvest

27.11.2018 (Oppdatert: 27.11.2018) Nina Iren Ugelvik

I 2018 ble det utarbeidet en ny lov om behandling av personopplysninger som Landbruk Nordvest har fulgt opp og innrettet seg til. Som et viktig tiltak har vi utarbeidet et personverndokument som definerer hva informasjon vi samler inn av medlemmer, jobbsøkere etc. og hvordan de blir lagret. Dokumentet ligger åpent for alle som vil vite mer om hvordan vi håndterer personopplysningene i bedriften.

På hjemmesiden vår legges det igjen minimalt med spor fra deg som besøkende og vi selger ingenting av det videre. Vi bruker Google Analytics. Dette er for å lettere få et inntrykk av om nettsiden fungerer som den skal for deg. Finner du det du er på jakt etter? Hva er du opptatt av at vi skal levere av informasjon til deg? Informasjonen vi får av Google Analytics gjør oss i stand til å bygge en enda bedre side til deg. Den gir oss ikke informasjon om hvem du er eller adressen til enheten du besøker siden vår fra, men en vet kanskje hvor i landet du er inn på siden i fra. Samt om du nytter mobil eller datamaskin ved besøket.

Dersom du logger deg inn som medlem får vi heller ingen ekstra informasjon. Adressen du logger inn på er felles for flere. Her er du derfor også helt anonym.

Noen steder på siden vår, kan du melde deg på kurs eller bli medlem gjennom elektroniske skjemaer. Her må en registrere noe personlig informasjon (navn, gateadresse, tlf etc.). Dersom du ikke ønsker å gjøre det fra vår nettside kan du fint ringe oss eller sende mail i stede. 

 

 

Trykk på bildet for å åpne dokumentetFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.