Godt for Bonden nettmøte

23.02.2021 (Oppdatert: 23.02.2021)

Torsdagskveld 25. februar arrangerer vi et nytt nettmøte åpent for alle å delta i "Godt for bonden" regi.

Denne gangen har vi invitert med Richard Nergaard som gjest. Richard har lang erfaring som politisk redaktør i Romsdals Budstikke og vet å sette ord på hva som rører seg av politiske saker. Han har og et godt øye for landbruket i fylket vårt. Han vil gjerne dele sine betraktninger i lag med oss om hvordan landbrukspolitikken kan bli påvirket ved årets stortingsvalg.

Møtet starter kl. 20.00 og du nytter linken under for å komme inn i møtet:

Trykk her for å delta på møtet

 

Møtet starter kl.20.00 men gjerne logg deg på i god tid viss du er usikker på påloggingen. Kari Fløystad som leder møtet vil være inne i møtet fra kl.19.45. Har du tilkoblingsproblemer kan du også ta kontakt med Hilde Hegnes tlf. 957 50 368.

Nettmøtet er åpent for alle som vil delta og gratis. Møtet er arrangert i "Godt for bonden" regi ledet av HMS rådgiver Kari Fløystad i Landbruk Nordvest. "Godt for bonden" er en møteserie som har vært i Romsdalen siste 2 åra, med møter 1 torsdag i måneden på vinteren for sosial sammenkomst for deg som er i landbruksnæringen. Her har det også vært tradisjon for å invitere inn gjesteforedragsholdere som belyser landbrukssaker. 

Sponsorer til "Godt for bonden" er i tillegg til Landbruk Nordvest, Møre og Romsdal Bondelag, Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal og Møre og Romsdal Fylkeskommune.

Richard NergaardFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.