Ledig stilling som HMS-rådgiver i Landbruk Nordvest

08.05.2020 (Oppdatert: 11.05.2020)

Vi ønsker å styrke vårt rådgivingstilbud innen HMS og søker med dette etter HMS rådgiver i 100% stilling med kontorsted primært i Surnadal.

Vi søker primært etter  en person  med universitets- eller  høgskoleutdaning, med kunnskap og interesse for landbruk og forebyggende HMS arbeid. Stillinga som HMS rådgiver innebærer ansvar for rådgiving innen HMS.  Mye av arbeidet består i å reise rundt på gårdsbesøk i region Nordmøre, holde kurs og formidle fagstoff skriftlig og muntlig.

For stillinga gjelder at erfaring i bruk av aktuelle planleggings- og analyseverktøy vil bli tillagt vekt. Vi søker etter en person med engasjement og samarbeidsevner, med god muntlig og skriftlig formidlingsevne. Du liker å jobbe selvstendig og har god framdrift.

Rådgiveren vil arbeide tett opp mot resten av kollegiet i Landbruk Nordvest.

 

Søkere må disponere egen bil. Oppstart snarest mulig.  Søknadsfrist: 26.05.20

 

Nærmere opplysninger om stillinga får du hos daglig leder Rune Sjåholm, tlf 41 90 00 31 / rune.sjaholm@nlr.no

 

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes til:

Landbruk Nordvest v/daglig leder

Fannestrandsvn 63

6415 MOLDE

eller per e-post til rune.sjaholm@nlr.no.

Om Landbruk Nordvest SA

Landbruk Nordvest tilbyr rådgivings- og arbeidsformidlingstjenester til landbruket i Møre og Romsdal. Landbruk Nordvest har om lag 1 300 medlemmer. Omsetninga i 2019 var på om lag 69 mill kr. Landbruk Nordvest har registrerte virksomheter i Ørsta, Herøy, Valldal, Molde, Elnesvågen, Tingvoll, Sunndalsøra, Surnadal og Aure.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.