Godt for Bonden samling

29.10.2020 (Oppdatert: 29.10.2020)

5. november blir det ny sosial kveld hvor kveldens gjest blir den lokale musikeren og artigkaren Odd Arne Halaas.

Landbruk Nordvest inviterer til Godt for bonden kveld torsdag 5.november kl. 19.30. Møtested er Scandic Alexandra Hotel i Molde. Vi starter med en liten matbit etterfulgt av et inspirasjonsforedrag før det i etterkant blir sosialt samvær.

NB! Merk at vi har begrensa plasser grunnet koronarestriksjoner, så meld fra til Kari Fløystad tlf. 907 05 980 / kari.floystad@nlr.no om du vil komme.

Ta med mannen, kjerringa eller nabobonden og møt kollegaer på "Godt for bonden" samling. Arrangementet er gratis og åpent for alle i landbruksnæringa.

 

"Godt for bonden" er et sosialt opplegg ledet av vår HMS rådgiver Kari Fløystad, med støtte fra Møre og Romsdal Bondelag, Møre og Romsdal Fylkeskommune og Varig forsikring Nordmøre og Romsdal. Sist vinter ble det arrangert en kveld i måneden med sosialt samvær på Hotel Alexandra, Molde hvor en også fikk 1 times inspirasjonsforedrag fra ulike foredragsholdere. Vi håper på å kunne fortsette det gode opplegget videre også.

Odd Arne Halaas er kveldens spesialinviterte gjest. Han er artigkar, musiker, kåsør, skuespiller og mye mer. Med skråblikk på bonden, og med humor og alvor i skjønn forening, vil han fortelle gode historier, spille trekkspill og synge.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.