Godt for bonden kveld

06.01.2020 (Oppdatert: 06.01.2020) Kari Fløystad

Vi sparker i gang året med å arrangere sosial kveld for gardbrukerne i "Godt for bonden" regi. Kvelden blir torsdag 9.januar i Molde.

Landbruk Nordvest arrangerer denne vinteren fem HMS kvelder i Molde ved navnet "Godt for bonden". Formålet er å skape en hyggelig arena for sosial sammenkomst mellom gårdbrukerne med følge i regionen. Arrangementet er åpent for alle i næringa og uten deltakeravgift. 

Kveld nr. 3 i denne treffserien er neste torsdag 9.januar kl. 19.30 på Hotell Alexandra, Molde. 

Rose Bergslid er kveldens spesialinviterte gjest. Med brei erfaringsbakgrunn – som bonde, jordbrukssjef, rådgiver i Bondelag og NORSØK kjenner hun landbruket bedre enn de fleste. Rose er en dyktig formidler og har et varmt hjerte for bondens og landbrukets sak. «Med respekt og beundring for bonden» er tittelen på hennes inspirasjonsforedrag.

 

Det blir og rom for en liten matbit og sosialt samvær gjennom kvelden, med muligheter for å teste dansegulvet for de som ønsker det, i barlokalet. 

Ta derfor med gubben, kjerringa eller nabobonden og møt kollegaer torsdag 9.januar.

 

Og vil du allerede sette av datoene for å være med på de siste to kveldene i "godt for bonden" regi, kan du sette av 6. februar og 12. mars i kalenderen.

 

Vel møtt!

Kveldens gjest er Rose Bergslid (til venstre).Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.