Godt for bonden samling 28.november

22.11.2019 (Oppdatert: 31.01.2020)

Torsdagskvelden 28.november blir det ny Godt for bonden kveld i Molde. Arild Hoksnes kjem då innom, kjem du?

Landbruk Nordvest arrangerer denne vinteren fem HMS kvelder i Molde ved navnet "Godt for bonden". Formålet er å skape en hyggelig arena for sosial sammenkomst mellom gårdbrukerne med følge i regionen. Arrangementet er åpent for alle i næringa og uten deltakeravgift. 

Kveld nr. 2 i denne treffserien er neste torsdag 28.november kl. 19.30 på Hotell Alexandra, Molde. Arild Hoksnes er kveldens spesialinviterte gjest. Hoksnes er kåsør, forfatter, musiker, bedriftsrådgiver, tidligere NRK mann og mye mer. Temaene han skal ta for seg er hvor viktig er humor? Kan hver og en av oss bli mer humoristiske? Finnes det noen knallgode triks? Hvordan gjør vi livet bedre for oss selv? Hva er det gode med å være bonde?

Arild arbeider til daglig med teamutvikling i bedrifter og teamutvikling i bedrifter og ledercoaching, i tillegg til omfattende foredragsvirksomhet. 

Det blir og rom for en liten matbit og sosialt samvær gjennom kvelden, med muligheter for å teste dansegulvet for de som ønsker det, i barlokalet. 

Ta derfor med gubben, kjerringa eller nabobonden og møt kollegaer neste torsdag 28.november.

 

Og vil du allerede sette av datoene for å være med på de neste tre kveldene i "godt for bonden" regi, kan du sette av 9. januar, 6. februar og 12. mars i kalenderen.

Arild Hoksnes i kjent stil.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.