Er du vår neste HMS rådgiver?

08.07.2019 (Oppdatert: 08.07.2019) Rune Sjåholm

Kunne du tenkt deg å være HMS rådgiver hos oss fremover? Nå har du sjansen til å bli med i rådgiverkollegialet.

Landbruk Nordvest tilbyr rådgivings- og arbeidsformidlingstjenester til landbruket i Møre og Romsdal. Landbruk Nordvest har om lag 1 300 medlemmer. Omsetninga i 2018 var på om lag 65 mill kr. Landbruk Nordvest har registrerte virksomheter i Ørsta, Herøy, Valldal, Molde, Elnesvågen, Tingvoll, Sunndalsøra, Surnadal og Aure.

Vi ønsker å styrke vårt rådgivingstilbud innen HMS og søker med dette etter HMS rådgiver i 100 % stilling med kontorstad primært i Surnadal. Stillinga er i utgangspunktet et ettårig vikariat, men med mulighet for forlengelse og fast stilling.

Vi søker primært etter en person med universitets- eller høyskoleutdaning, med interesse for og kunnskap om HMS og forebyggende arbeid innen landbruket. Stillingen er tillagt ansvar for rådgiving innen HMS, primært i region Nordmøre.

For stillingen gjelder at erfaring i bruk av aktuelle planleggings- og analyseverktøy vil bli tillagt vekt, likedan evner til god muntlig og skriftlig formidling.

Rådgiveren vil arbeide tett opp mot resten av kollegiet i Landbruk Nordvest.

Søkere må disponere egen bil. Oppstart snarest mulig. Søknadsfrist: 26.07.19

Nærmere opplysninger om stillinga får du hos daglig leder Rune Sjåholm, tlf 41 90 00 31 / rune.sjaholm@nlr.no

 

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes til:

Landbruk Nordvest v/daglig leder
Fannestrandsvn 63

6415 MOLDEFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.