Ikke funnet ut hva du skal kvelden 31. oktober?

24.10.2019 (Oppdatert: 24.10.2019) Kari Fløystad

Da kan du ta turen innom Alexandra Hotell, Molde kl.19.30 for en trivelig sosial kveld sammen med medkollegaer.

Landbruk Nordvest arrangerer denne vinteren fem HMS kvelder i Molde ved navnet "Godt for bonden". Formålet er å skape en hyggelig arena for sosial sammenkomst mellom gårdbrukerne med følge i regionen.

Treffene starter kl. 19.30 på Hotell Alexandra, Molde hvor en starter med et inspirasjonsforedrag og en liten matbit før en fortsetter kvelden med sosialt samvær. Det vil og være gode muligheter for å teste dansegulvet for de som vil det.

Første kveld er torsdag 31. oktober og vi har invitert Liv Sølverød, leder av Tine mastittlaboratorium i Molde, til å ta kveldens inspirasjonsforedrag. Hvordan kjennes det når summen av daglige rutiner ender med dyrehelse i verdensklasse? Hva har vi gjort bedre enn andre? Det er utgangspunktet for hennes foredrag. Liv er faglig tungvekter som snakker varmt om bøndenes gode evne til å dra i lag.

 

Ta derfor med gubben, kjerringa eller nabobonden og møt kollegaer på første av fem "Godt for bonden" samlinger. Arrangementet er gratis og åpent for alle i næringa. 

 

Og vil du allerede sette av datoene for å være med på de neste fire kveldene i "godt for bonden" regi, kan du sette av 28. november, 9. januar, 6. februar og 12. mars i kalenderen.

Liv Sølverød. (Foto: TINE)Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.