Fagmøte i trafikkregler og presisjonslandbruk

18.12.2019 (Oppdatert: 18.12.2019) Lars Tveit Lyche

Hva vet du om trafikkregler og trygghet? HMS avdelingen inviterer til fagmøte om trafikkregler og presisjonslandbruk fredag 3. januar på Vestnes.

Det blir førerkortregler, bredderegler, vektregler, krav til lastsikring, regler for kjøring med frontredskap og hvordan du kan kjøre trygt.

Har du spørsmål om trafikkregler for landbruksmaskiner er det god grunn til å tro at du får svar her. Kom og spør!

Det vil også handle om presisjonslandbruk. Er presisjonslandbruk å fylle traktorhytta med dyre elektroniske duppeditter, eller finnes der andre måter å drive framtidsretta landbruk på? Er presisjonslandbruk mest for de store, eller kan det være aktuelt for alle som driver små og trange teiger også? Og når kommer robotene?

Maskinteknikk og presisjonslandbruk er et satsingsfelt for Norsk Landbruksrådgiving og vi har vært så heldig å få tak på Jogeir M. Agjeld som har fått ansvar for å utvikle dette fagfeltet. Han vil komme med litt praktiske tips og litt perspektiv på trafikksikkerhet og presisjonslandbruk.

Program:

  • Start kl. 10.00
  • Lunsj ca. 11.30
  • Slutt ca. 13.00

 

Sted: Vestnes Frivllighetssentral. Gateadresse Remmemsvegen 2, 6390 Vestnes 

Påmelding: Innen torsdag 2. januar til lars.tveit.lyche@nlr.no / 479 06 604

Pris: Inkludert lunsj. 250,- for medlemmer med HMS avtale / 350,- for andre. Faktura blir sendt i etterkant av møtet.

 

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.