Oppstart med baketeori og -kjemi for å få begrepene på plass for alle deltagerne.

Ulike typer bakverk / gjærbakst eksempelvis brød, rundstykker/fraller (frokostrundstykker)/ciabatta

mm. Langtidshev.

Mye praktisk baking der alle får praktisere.

Andre tema som ønskes sendes oss ved påmelding, så tar vi det opp med kurslærer.

Kurslærer er Bodil Nordjore

Brod

Dato og tid:

Søndag 9. januar kl. 18.00 – 21.00

Mandag 10. januar 09:00 – 18:00

Tirsdag 11. januar 09:00 – 14:00

Sted:

Eldhusbakeriet, Sortland

med steinovn

http://eldhusbakeriet.blogspot.no/

Pris: 3000,- inkl. kaffe/te og lunsj.

Antall deltakere: 6

Påmeldingsfrist: 1. des 2021

Arrangør: NLR Nord-Norge i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord

Påmelding til: Ragnhild Renna

Mob.: 90548161

e-post: ragnhild.renna@nlr.no

Praktisk informasjon:

Ved påmelding:

Oppgi organisasjonsnummer, kommunen, navn på bedrift og deltaker og fakturaadresse.

Påmeldingen er bindende og faktura sendes. Ta med innesko og forkle.

Overnatting: Sortland hotell eller Scandic Sortland.

Bodil Nordjore
Bodil er hele Norges «Turbobudeie» og har jobba med tradisjonsmat i mer enn 25 år. Hun har gitt ut mange flotte kokebøker om mat og tradisjoner. Bl.a. har hun skrevet boka «Gryta hennar mor» og «Brødboka». Hun er lektor ved Høgskolen i Telemark og fagansvarlig for tradisjonsmatstudiet på Rauland.

Kompetansenettverkene er en del av Landbruks- og Matdepartementets satsing på lokalmat og grønt reiseliv.