Oppstart med baketeori og -kjemi for å få begrepene på plass for alle deltagerne. Ulike typer bakverk / gjærbakst eksempelvis brød, rundstykker/fraller (frokostrundstykker)/ciabatta mm. Langtidshev. Mye praktisk baking der alle får praktisere. Andre tema som ønskes sendes oss ved påmelding, så tar vi det opp med kurslærer. Kurslærer er Bodil Nordjore |

Dato og tid: Søndag 9. januar kl. 18.00 – 21.00 Mandag 10. januar 09:00 – 18:00 Tirsdag 11. januar 09:00 – 14:00 Sted: Eldhusbakeriet, Sortland med steinovn http://eldhusbakeriet.blogspot.no/ Pris: 3000,- inkl. kaffe/te og lunsj. Antall deltakere: 6 Påmeldingsfrist: 1. des 2021 Arrangør: NLR Nord-Norge i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord Påmelding til: Ragnhild Renna Mob.: 90548161 e-post: ragnhild.renna@nlr.no |
Praktisk informasjon: Ved påmelding: Oppgi organisasjonsnummer, kommunen, navn på bedrift og deltaker og fakturaadresse. Påmeldingen er bindende og faktura sendes. Ta med innesko og forkle. Overnatting: Sortland hotell eller Scandic Sortland. |

Lokalmat i nord
Kompetansenettverkene er en del av Landbruks- og Matdepartementets satsing på lokalmat og grønt reiseliv.