Personvernerklæring

19.03.2019 (Oppdatert: 19.03.2019) Selma Cowan

 Personvernerklæring medlemmer i NLR

 

  • Landbruk Nordvest har registrert personopplysninger om deg i forbindelse med at du er medlem hos oss. Vi har registrert: navn, adresse, telefonnummer, e-post adresse, organisasjonsnummer, produsentnummer. I tillegg har vi registrert opplysninger om din driftsenhet, som ikke regnes som personopplysninger.
  • Vi bruker kontaktinformasjonen til å sende deg informasjon, gjennomføre avtalte tjenester og sende deg tilbud knyttet til ditt medlemskap hos oss.
  • Vi benytter databehandlere til å behandle medlemsopplysningene. Dette er leverandører som drifter våre IT-systemer og medlemsregistre. Vi har databehandleravtaler med disse.
  • Opplysningene lagres så lenge du er medlem hos oss. Opplysningene er lagret i Norge, og overføres ikke til tredjepart.
  • Du kan be om mer informasjon i hvordan vi behandler dine personopplysninger, du kan be om innsyn i hvilke opplysninger vi har, og du kan be om at disse rettes eller slettes. Ber du om sletting, forbeholder vi oss retten til å vurdere om vi kan oppfylle dine rettigheter som medlem.

Kontaktinformasjon Landbruk Nordvest:

Marit Bjerkeset
Tel. 415 68 710
marit.bjerkeset@nlr.no

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.